Cart Total Items (0)

Winkelwagen

Onze diensten

Al onze diensten op een rijtje

image
01

Bij J Miero Isolatie zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige gevelisolatieoplossingen voor nieuwbouwprojecten. We begrijpen het belang van een goed geïsoleerde gevel bij het creëren van energiezuinige en comfortabele gebouwen. Met onze expertise en geavanceerde isolatietechnieken zorgen we voor een optimale thermische prestatie en esthetische afwerking van uw nieuwbouwprojecten.

image
02

Is uw dak toe aan een upgrade? Bij J Miero Isolatie bieden we professionele dakisolatiediensten voor renovatieprojecten. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatiematerialen en beproefde technieken, verbeteren we niet alleen de thermische prestaties van uw gebouw, maar verminderen we ook warmteverlies en verlagen we uw energierekeningen. Laat ons uw dak isoleren en geniet van een comfortabelere en energiezuinigere leefomgeving.

Diverse isolatiemogelijkheden

Gevelisolatie: onze specialiteit

Bij J Miero Isolatie specialiseren we ons in het kiezen en installeren van diverse isolatieplaten, elk met unieke voordelen. De selectie van het juiste isolatiemateriaal is essentieel voor topprestaties en energiebesparing. Zoekt u het ideale isolatieplaatmerk voor uw behoeften? Neem contact op voor deskundig advies en de optimale keuze voor uw project.
Rockwool, een superieur isolatiemateriaal, biedt uitstekende prestaties voor gevels, dankzij zijn unieke, niet-krimpende en niet-uitzettende steenwol. Dit zorgt voor een naadloze, koudebrugvrije isolatie met stabiele waarde. Waterafstotend en dampdoorlatend, Rockwool stoot water af en laat tegelijkertijd waterdamp ontsnappen, wat condensatie voorkomt. Vertrouw op Rockwool voor duurzame, hoogwaardige isolatie die comfort en energie-efficiëntie verhoogt.
Naast Rockwool bieden we hoogwaardige PIR isolatieplaten van merken zoals Kingspan, Unilin, en Recticel. Deze platen, vaak met tweezijdige aluminium folie voor dampdichtheid en optimale isolatie, zijn ideaal bij beperkte spouwruimte. Hun tand-groef-verbinding bevordert een snelle installatie, terwijl hun duurzaamheid en effectiviteit betrouwbare isolatie garanderen.
Wij gebruiken Isover's Mupan Ultra XS, een vormvaste glaswolisolatieplaat voor spouwmuren, die uitstekende isolatie biedt. De plaat is makkelijk te plaatsen en heeft een reflecterende folie die warmteverlies vermindert en thermische prestaties verbetert, wat resulteert in duurzame, kwalitatieve isolatie voor een energiezuiniger gebouw.