Cart Total Items (0)

Winkelwagen

Eigenaar

Jerrel Miero

Jerrel Miero, oprichter van J Miero Isolatie, combineert meer dan vijf jaar ervaring met een sterke passie voor duurzaamheid en innovatie in isolatie. Zijn expertise in isolatietechnieken en focus op energie-efficiëntie drijven zijn bedrijf om kwalitatieve, milieuvriendelijke isolatieoplossingen op maat te leveren. Jerrel's klantgerichte aanpak en inzet voor topkwaliteit en tevredenheid kenmerken elk project van J Miero Isolatie.
Emailadres
Jerrel@jmieroisolatie.nl
Telefoonnummer
+31 (6) 40 72 44 49
Kantooradres (Geen bezoekersadres)
De Dieze 11, 5052 TM, Goirle
Professionele Vaardigheden
Jerrel Miero transformeert de isolatiesector met innovatie en expertise, zet nieuwe kwaliteits- en duurzaamheidsnormen, en versterkt klantrelaties, waardoor J Miero Isolatie vooroploopt in de markt.
Energie-efficiëntie Ontwerp

Duurzame Isolatiematerialen

Projectmanagement

Klanttevredenheid & Service

Technische Ervaring
Jerrel's expertise in isolatie overstijgt de standaard aanpakken, door innovatieve strategieën en impactvolle paradigma's te introduceren. Zijn focus ligt op het creëren van procesgerichte oplossingen die zowel efficiënt als duurzaam zijn, versterkt door zijn vermogen om intellectueel kapitaal naadloos te integreren met geavanceerde methoden.
Wat J Miero u kan bieden

Onze Diensten

image
01

Bij J Miero Isolatie zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige gevelisolatieoplossingen voor nieuwbouwprojecten. We begrijpen het belang van een goed geïsoleerde gevel bij het creëren van energiezuinige en comfortabele gebouwen. Met onze expertise en geavanceerde isolatietechnieken zorgen we voor een optimale thermische prestatie en esthetische afwerking van uw nieuwbouwprojecten.

image
01

Is uw dak toe aan een upgrade? Bij J Miero Isolatie bieden we professionele dakisolatiediensten voor renovatieprojecten. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatiematerialen en beproefde technieken, verbeteren we niet alleen de thermische prestaties van uw gebouw, maar verminderen we ook warmteverlies en verlagen we uw energierekeningen. Laat ons uw dak isoleren en geniet van een comfortabelere en energiezuinigere leefomgeving.